Megnyílt a Samsung Galaxy Stúdiója az olimpiai faluban

Kütyü Magazin - 2016. augusztus 8.

A Samsung Electronics, a vezeték nélküli kommunikációs eszközök kategóriában az olimpia hivatalos partnere megnyitotta Galaxy Stúdióját a 2016-os Rio de Janeiró-i nyári ötkarikás játékok olimpiai parkjában.

A rajongók és a felhasználók itt szabadon kipróbálhatják a Samsung legújabb vezeték nélküli kommunikációs eszközeit és magával ragadó technológiáit. A helyszínen átélhető többek között az új Samsung 4D kayaking VR-élmény, amely lebilincselő hatású szimulációkon keresztül mutatja be az olimpiai sportokat. A látogatók kipróbálhatják a Galaxy S7 Rental programot, amely megismerteti a Galaxy ökoszisztémát, de ugyancsak elérhetőek lesznek az idei olimpiai játékokhoz kapcsolódó kitűzők is.

Az olimpiai parkban megtalálható Galaxy Stúdió célja, hogy a rajongók még intenzívebben élhessék át a 2016-os Rio de Janeiró-i olimpiai játékok izgalmát és ünnepelhessék az olimpiai eszmét, miközben saját tartalmakat hozhatnak létre, rögzíthetnek és oszthatnak meg másokkal. Ezen kívül két másik Stúdió is felépült az olimpiai faluban és a fő sajtóközpontban (MPC), illetve Brazília-szerte számos városban nyílt Galaxy Stúdió, így az olimpia eszméje a lehető legszélesebb rétegekhez juthat el.

A Samsung Electronics, a vezeték nélküli kommunikációs eszközök kategóriában az olimpia hivatalos partnere, a 2016-os Rio de Janeiró-i, brazíliai olimpiai játékok kezdete előtt hivatalosan is átadta az olimpiai parkban épült Samsung Galaxy Stúdiót a közönségnek. A fotón balról jobbra: Renato Ciuchini, a Rio 2016 Bizottság kereskedelmi igazgatója; Timo Lumme, az IOC Television & Marketing Services ügyvezető igazgatója; Vinicius, az olimpia kabalája; Jeonghwan Kim, a Samsung Electronics latin-amerikai elnöke; és Changhoon Yoon, a Samsung brazíliai mobilrészlegének alelnöke látható. 

Timo Lumme, az IOC Television & Marketing Services ügyvezető igazgatója 4D mozgószékben ülve merül el az extrém 4D kayaking VR élményben, a Rio de Janeiró-i olimpiai parkban épült Samsung Galaxy Stúdió átadási ünnepségén. 

 

Timo Lumme, az IOC Television & Marketing Services ügyvezető igazgatója, a Social Galaxy zóna szolgáltatásait teszteli a Rio de Janeiró-i olimpiai parkban épült Samsung Galaxy Stúdió átadási ünnepségén. 

Vissza