Microsoft vezeték nélküli kijelző adapter

Kütyü Magazin - 2016. február 17.

2014-ben jelent meg az a vadonatúj kiegészítő, amely egyszerűvé tette bármilyen Miracast támogatású Windows 10 rendszerű telefon, táblagép vagy laptop képének sugárzását HDTV-re és monitorokra.

A könnyű kezelhetőség és beállítás miatt nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett diákoktól és a mobiltelefonok szerelmeseitől is, akik otthon és útközben is szívesen használják a kiegészítőt. A mai napon bemutatták a Microsoft Vezeték Nélküli Kijelző Adapter (Microsoft Wireless Display Adapter 2) következő generációját.

Az új termék lehetővé teszi bármilyen Miracast támogatású Windows 10 rendszerű telefon, táblagép vagy laptop képének sugárzását HDTV-re és monitorra. Így a felhasználók nagy méretű képernyőkön is megtekinthetik videóikat, fotóikat és egyéb tartalmaikat.

Az adapter használata gyors és egyszerű, csupán a tévékészülék vagy monitor HDMI és USB aljzataiba kell csatlakoztatnunk az eszközt, így azonnal vezeték nélkül jeleníthetjük meg a Windows eszközünk képét a kívánt képernyőn.

A Vezeték Nélküli Kijelző Adapter lehetővé teszi, hogy szabadabban használjuk eszközeinket. Sugározzon filmet a tévé képernyőjére, miközben eszközéről emaileket továbbíthat, vagy tartson előadásokat kényelmesen, Miracast támogatású laptopról. Többé nem kell a kis képernyőre szorítkozni, ha a legújabb fotókat mutatná meg családjának és barátainak.

Az új generációs Vezeték Nélküli Kijelző Adapter az előd minden funkcióját magában hordozza, és új formában, valamint alacsonyabb késési idővel teszi vonzóbbá. Az új eszköz biztonsági beállításai változtathatók, beépített szoftvere pedig folyamatosan frissen tartható. Tökéletes társ diákoknak, a mobiltelefonok szerelmeseinek és mindenkinek, akik vezeték nélküli szabadságra vágynak, ha tartalom megjelenítéséről van szó.

 

 Főbb előnyök:

  • Minden tartalom a nagy képernyőn: Megoszthatja Miracast támogatású, Windows 10 rendszerű eszköze (okostelefon, táblagép vagy laptop) képét HDTV-n vagy monitoron. Filmek, fényképek vagy prezentációk a nagy képernyőn – mindezt vezetékek nélkül.
  • Modern megbeszélések: A Microsoft Vezeték Nélküli Kijelző Adapterrel kivetíthetjük előadásainkat a munkahelyünkön vagy iskolánkban a konferenciaterem képernyőjére. Együttműködhetünk másokkal és különféle módosításokkal élhetünk a PowerPointban, így a nagy képernyő lehet a közös munka felülete.   
  • Miracast technológia: A Vezeték Nélküli Kijelző Adapter Miracast technológiát használ, aminek köszönhetően nincs szükség meghatározott alkalmazásokra vagy tartalmakra a működéshez. Az eszközünk minden képanyaga átsugározható HDTV-re vagy monitorra.
  • Könnyű beállítás: Gyors csatlakoztatás után a HDTV-be vagy monitor HDMI és USB aljzataiba, egyből élvezhetjük a megjeleníteni kívánt tartalmakat a nagy képernyőn. Az eszköz hatótávolsága akár 7 méter távolságból is megbízható marad.   
  • Wireless Display Adapter Alkalmazás: Elérhető a Windows Áruházból PC-re és Windows Phone-ra. Az alkalmazás lehetővé teszi a kiegészítő biztonsági beállításainak módosítását, valamint a firmware frissítését. Az alkalmazással személyre szabhatjuk az eszköz beállításait, például az eszköz nevét, a nyelvét vagy a biztonsági beállításokat.
  
A Microsoft Wireless Display Adapter 2 Magyarországon 2016. április 1-től lesz megvásárolható 23 990 Ft ajánlott fogyasztói áron.
  

Vissza