Szűrés

A(z) Nikon kulcsszót tartalmazó cikkek

Négy díjat zsebelt be a Nikon

2022. augusztus 16. -

A Nikon négy terméke is sikeres volt az EISA Awards 2022-2023 rendezvényen. A Nikon vezető tükör nélküli fényképezőgépe, a Z 9, lenyűgözte a zsűrit, és elnyerte a „Camera of the year“ címet. A NIKKOR objektívek szintén diadalmaskodtak: a NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S a „Telephoto Lens” díjat, a NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S a „Professional Telephoto Lens” díjat hozta el, a NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S pedig a „Macro Lens” kategóriában nyert.

Tovább

Fotóversenyt hirdetett a Nikon

2022. július 20. -

A Nikon örömmel jelenti be együttműködését a CIWEM környezetvédelmi és vízgazdálkodási jótékonysági szervezettel, valamint a bolygónk jövője iránt elkötelezett ingyenes streaming platformmal, a WaterBearrel, hogy megtalálják a 2022-es év Environmental Photographer of the Year díjasát. Az immár 15. éve megrendezett éves verseny célja, hogy a világ minden tájáról származó leginspirálóbb környezetvédelmi fotókat reflektorfénybe állítsa, és nemzetközi platformot biztosítson a bolygónkat veszélyeztető környezeti problémákra való figyelemfelhívás érdekében.

Tovább

Firmware frissítést kapott a Z 9

2022. július 6. -

A Nikon bejelentette a Nikon Z 9 teljes képes tükör nélküli vezető fényképezőgép 2.10-es firmware verziójának kiadását.

Tovább

Vlogger fényképezőgép és utazásbarát objektív

2022. június 29. -

A Nikon bejelentett egy kisméretű, magasabb kategóriát képviselő vlogger fényképezőgépet, és egy rendkívül könnyen hordozható szupertelefotós fix objektívet.

Tovább