Szűrés

A(z) Philips kulcsszót tartalmazó cikkek

Érkezik az Evnia család legújabb tagja

2023. január 20. -

A mai gamerek minden eddiginél magasabb elvárásokat támasztanak. Igazán magával ragadó élményt keresnek, amely leköti az érzékeiket, és lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben kiélvezzék a játék izgalmát. A játékosok élvonalbeli specifikációkkal rendelkező beállításokat szeretnének, de a játékkal járó érzelmekre is vágynak. 

Kulcsszavak: monitor, MMD, Philips
Tovább

Extra képernyőfelület a nagyobb termelékenységért

2023. január 12. -

Az új év küszöbén a professzionális felhasználók világszerte kétségtelenül ambiciózus célokat tűznek ki az elkövetkező tizenkét hónapra. A Philips monitors portfóliójában, amely igyekszik a felhasználók számára olyan megoldásokat kínálni, amelyek megfelelnek a változó igényeiknek, két vadonatúj, gazdag funkciókkal felszerelt modellt köszönthetünk, amelyek biztosan elnyerik majd a felhasználók tetszését: a Philips 40B1U5600 és a Philips 40B1U5601H modelleket. 

Kulcsszavak: monitor, MMD, Philips
Tovább

Díjnyertes kialakítással érkezik az új Philips gaming headset

2022. december 1. -

Az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips monitors márka licencpartnere örömmel jelenti be egy vadonatúj prémium gaming headset bevezetését, amelyet a kényelem, a kiváló hangzás és a fejlett vezeték nélküli technológiák ideális kombinációját kereső játékosok számára terveztek. 

Tovább

Maximális teljesítményt és vizuális tűzijátékot nyújt az új Philips monitor

2022. november 21. -

A kreatív szakemberek és művészek sokoldalú munkát végeznek, és olyan megoldásokat keresnek, amelyek megfelelnek egyéni és speciális igényeiknek, így teljes mértékben kifejezhetik kreativitásukat. Munkájuk támogatásához olyan nagy teljesítményű monitorra van szükségük, amely teljesítménynövelő funkciókat, kiváló minőségű vizuális megjelenítést és kényelmes konnektivitást biztosít.

Kulcsszavak: monitor, Philips, MMD
Tovább