Szűrés

A(z) Viber kulcsszót tartalmazó cikkek

Új Viber funkció segíti a tárhelykezelést

2023. február 23. -

Rakuten Viber, az üzenetküldés és hangalapú kommunikáció globális vezetője bejelentette új tárhelykezelési funkcióját, amellyel a Viber felhasználói kényelmesen ellenőrizhetik, és szükség esetén felszabadíthatják tárhelyüket. A korlátozott szabad hellyel rendelkező felhasználók hatékonyabban használhatják majd a Viber alkalmazást.

Tovább

Öltözz busónak a Viberen és űzd el a telet

2023. február 16. -

A Rakuten Viber nagy hangsúlyt fektet a hiperlokális és gyakorlatias megközelítésre, amellyel támogatja és erősíti a helyi hagyományokat a működésének kulcsfontosságú országaiban. Magyarország az évek során a Viber stratégiai tervei szempontjából továbbra is az egyik legfontosabb piac maradt.

Tovább

Új funkciók és tervek a Viber erősítésére

2023. február 12. -

A Rakuten Viber Cristina Constandache bevételi igazgató vezetésével jelentette be legújabb, 2023-as terveit, amelyek fő célja a márkák és a felhasználók közötti interakciók szuperapplikációjának létrehozása. A Viber bemutatta a magyar piac aktuális digitális trendjeit, az alkalmazás legújabb termékeit mint a Business Inbox és a Commercial Account, valamint hosszútávú hazai és nemzetközi stratégiáját.

Tovább

Új MI-alapú chatbotot indított el a Viber

2023. február 2. -

A Viber AI Chat & Create chatbotja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kérdéseket tegyenek fel és képeket tervezzenek közvetlenül az alkalmazáson keresztül, a DALL-E és a Davinci mesterséges intelligencia technológiák támogatásával.

Tovább