Szűrés

A(z) applikáció kulcsszót tartalmazó cikkek

Petőfivel lehet játszani az új appban

2023. április 7. -

Kerülj a top-lista elejére Petőfivel! Gyűjts kokárdákat és legyél te a legjobb az új, ingyenes ügyességi játékban. Az applikációról egy videó is készült a mi Petőfink és Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata munkatársainak közreműködésével.

Tovább

Streameld élőben a Direct One sportközvetítéseit!

2023. március 21. -

Sportosan indul a tavasz a Direct One-nál: igazi újdonsággal lepi meg előfizetőit a streaming- és tartalomszolgáltató. A március elején indult sporthub mindent összegyűjt egy helyre, amire egy sportrajongónak szüksége van. Így nemcsak a közelgő mérkőzések és futamok időpontjáról értesülhetünk, és a csapatok és játékosok fontos háttérinformációihoz férhetünk hozzá, de az NB1-es és Premier League meccsek, valamint a Forma-1-es futamok élő közvetítéseit is nézhetjük – mindezt egyetlen gombnyomással. 

Tovább

Fiatal sztárhorgász fektetett be a népszerű horgász platformba

2023. február 23. -

Szabó Bence kétszeres világbajnok method feeder horgász, közgazdász úgy döntött, hogy sportágát és szakmáját kombinálva, befektet a Fishinda horgászapplikáció közösségi finanszírozási kampányába. A Fishinda a legnépszerűbb horgászapplikáció, amit magyar csapat fejleszt 2017 óta, és mára sokszázezer horgász használja. Az alapítók az app és a hozzá kapcsolódó online horgászpiactér továbbfejlesztésére, valamint a nemzetközi terjeszkedésre indítottak közösségi finanszírozású kampányt nemrégiben. A kampány által most bárki befektethet a horgászat jövőjébe.

Tovább

Téli sportokhoz ajánl alkalmazásokat a HONOR

2023. január 20. -

A múlt év ugyan leköszönt, de még sokan vágynak a havas terepekre, ahol átadhatják magukat a téli sportok örömének. Bár a síelés vagy a snowboard önmagában is nagyon élvezetes, a megfelelő appok segítségével még többet hozhatsz ki az élményből. Ezúttal öt olyan alkalmazást mutatunk be, amelyek jól jöhetnek a hegyekben.

Tovább