Szűrés

A(z) 5G kulcsszót tartalmazó cikkek

Az AI felpörgette a pangó mobilpiacot, az 5G pedig átalakítja az otthoni előfizetések világát

2024. június 30. -

Elérte a 45%-ot az 5G középsáv globális lefedettsége, azaz már szinte minden második ember számára hozzáférhető az a mobilhálózati technológia a földön, ami a lefedettség és sebesség szempontjából ideális egyensúlyt és felhasználói élményt kínál – derül ki az Ericsson Mobility Report 2024 júniusi kiadásából.

Tovább

Két hónapig ajándékba adja az 5G-t a Vodafone

2024. június 28. -

A Vodafone Magyarország 2024.07.03. napjától 60 napig díjmentesen biztosítja az 5G szolgáltatást a lakossági és kisvállalati előfizetéses ügyfeleinek a nyári szezonban, így több mint egymillióan tapasztalhatják meg az ötödik generációs mobilhálózat élményét.

Tovább

Lehet egyszerre mobil és otthoni az internet?

2024. május 7. -

A mobiltelefon ma már szinte mindenki zsebében ott lapul, de a mobilozást lehetővé tévő technológia új értelmet ad az eddig vezetékkel elért otthoni internetezésnek is. Még nem szoktunk hozzá teljesen, de érdemes: nemcsak kábelen lehet otthon netezni, hanem mobilinterneten is, méghozzá úgy, hogy teljes értékű otthoni internetszolgáltatáshoz jutunk. Ez nemcsak azokon a helyeken jelent alternatívát, ahol a vezetékes internet nem elérhető, hanem önmagában is jár előnyökkel, főleg, ha 5G-mobilhálózatról van szó.

Tovább

Harmincmilliárd eszköz csatlakozhat a mobilhálózatokhoz 2025-re

2024. április 29. -

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

Tovább