Szűrés

A(z) Alienware kulcsszót tartalmazó cikkek

Több újdonsággal jelentkezett a Dell

2022. május 5. -

A Dell bemutatta legújabb AMD Ryzen processzoros Alienware laptopjait, amelyek itthon is elérhetők. Az újdonságok közé tartozik az Alienware Aurora R14 Ryzen Edition frissítése folyadékhűtéssel. Ez az első OEM asztali gép, amely AMD Ryzen 7 5800X3D processzorral (Vermeer X) került piacra, így a legnagyobb energiaigényű játékokkal is könnyedén megbirkózik. A CES-en bemutatott Alienware m15 R7 és Alienware m17 R5 modellek is megjelentek a hazai piacon. A kezdő játékosoknak pedig tökéletes választás lehet a belépőszintű és pénztárcabarát új Dell G15, amely szintén AMD Ryzen processzort kapott.

Tovább

Már itthon is elérhetőek a Dell legújabb gamer termékei

2022. március 29. -

A Dell Technologies bemutatta legújabb gamer monitorait, amelyek már itthon is elérhetők a felhasználók számára. Emellett a CES-en bejelentett termékek széles választéka már kapható Magyarországon is.

Tovább

Érkezik a világ legvékonyabb gamer laptopja

2022. január 7. -

A Dell Technologies bemutatta az új Alienware laptopokat és kiegészítőket, többek között a világ legvékonyabb 14 colos gamerlaptopját, a legnagyobb teljesítményű 17 colos AMD Advantage gamerlaptopját és a világ első Quantum Dot OLED gamermonitorját. 

Tovább

Újratervezett csúcsmodellel ünnepel az Alienware

2021. november 3. -

A Dell Technologies az Alienware 25. születésnapján bemutatta az újratervezett Alienware Aurora csúcsmodellt. A most újjászületett Aurora szemet gyönyörködtető külsővel várja a játékosokat, emellett nagyobb belső térrel és hatékonyabb légáramlással rendelkezik, így a modell zajkibocsátása jelentősen csökkent. A megújult ház rálátást biztosít a megvilágított, sötét alaplapra, és lehetővé teszi, hogy az alkatrészek szerszámok nélkül is elérhetők legyenek.

Tovább