Szűrés

A(z) CES kulcsszót tartalmazó cikkek

A dolgok internete a CES-en

2015. október 13. -

A jövő évi CES (Consumer Electronic Show) 0. napját Brian Krzanich, az Intel ügyveztője indítja majd. A CES 2016, a fogyasztói technológiában tevékenykedő vállalkozások nemzetközi találkozóhelye, január 6. és 9. között várja látogatóit Las Vegasban 

Kulcsszavak: CES, IoT, Intel, CES 2016
Tovább

Megkezdik hódító útjukat az első LG 4K OLED TV-k

2014. augusztus 25. -

Az LG a világon elsőként hozza forgalomba az év eleji CES-en bemutatott 4K felbontású OLED televízióit. Két modell is lapul a gyártó tarsolyában: egy 77, illetve egy 65 hüvelyk képátlójú készülék.

Kulcsszavak: LG, TV, OLED, 4K, CES, IFA
Tovább

Az LG megújult OLED TV kínálata a CES-en

2014. január 7. -

Az LG a 2014-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai kiállításon (CES), Las Vegasban mutatja be átfogó OLED TV-kínálatát. A cég standjára ellátogató érdeklődők a világ legnagyobb ívelt ULTRA HD OLED TV-je, valamint az LG 139 és 165 centiméteres OLED TV-modelljei mellett az elegáns GALLERY OLED TV-t és a környezetbarát, CURVED OLED TV-t is megtekinthetik.

Tovább

CES 2014: szemmel vezérlés, 3D nyomtatás és appok

2013. december 2. -

A hi-tech világ gőzerővel készül a legfrissebb digitális trendeket bemutató szupershow-ra, a CES-re. Óriáscégek startupokkal karöltve január elején mutatják be a világnak innovációikat. A Las Vegas-i elektronikai csúcsrendezvényen az egyik legforróbb téma a mozgásérzékelés, de izgalmas újdonságok várhatók még a 3D nyomtatás és az appok világában is.

Tovább