Szűrés

A(z) Cat kulcsszót tartalmazó cikkek

Jön a Cat hőkamerás csúcskészüléke

2020. július 30. -

A Bullitt Group, a Cat phones márka licencpartnere hivatalosan is bemutatta új csúcskészülékét, ami a jelenleg elérhető legjobb felbontású beépített FLIR Lepton hőkamerával érkezik.

Tovább

Hétfőtől hazánkban is előrendelhető az új Cat telefon

2020. július 3. -

A Bullitt Group, a Cat phones márka licencpartnere bejelentette, hogy a Cat S42 okostelefon július 6-tól Magyarországon is előrendelhető. A készülék tervezési folyamatába több évnyi kutatás és fejlesztés eredményét építették be, hogy olyan okostelefont alkossanak, ami bírja az állandó szabadtéri munkavégzést. Cat S42 az Extreme Digital weboldalán rendelhető meg javasolt bruttó 94.990 Ft-os fogyasztói áron.

Tovább

Megérkezett a Cat S32 strapatelefon

2020. január 8. -

A Cat Phones bejelentette legújabb okostelefonját, melyet kifejezetten a legkeményebb terepre terveztek. Az új Cat S32 kialakításakor olyan tulajdonságokra helyezték a hangsúlyt, amik a felhasználói visszajelzések alapján fontosnak bizonyulnak ebben a szegmensben, úgy, mint hosszú üzemidő, strapabíróság, fényes, jól látható kijelző, mindezt megfizethető árkategóriában. 

Tovább

Új strapabíró nyomógombos telefon

2019. szeptember 20. -

 A Cat Phones bejelentette új strapabíró telefonját a B26-ot, amely hosszú üzemidővel és a márkától megszokott ütésálló készülékházzal bír. Az IP68 szabványnak megfelelő készülék teljes mértékben porálló, és 1,2 méteres mélységig vízálló. Emellett kibírja az akár 1,8 méteres magasságból betonra való leejtést is.

 
Kulcsszavak: strapatelefon, Cat
Tovább