Szűrés

A(z) ConnectKey kulcsszót tartalmazó cikkek

Okosítják a kis irodák nyomtatóit

2017. június 14. -

A napokban mutatta be a Xerox a legújabb, VersaLink modellcsaládhoz tartozó ConnectKey képes berendezéseit, a B7025-öt, a B7030-at, illetve a B7035-öt.  Ez a technológia áttörést hoz a dokumentumkezelés terén, mert a ConnectKey révén a hagyományos nyomtatók olyan okos, egymással összekapcsolódó munkahelyi asszisztensekké alakíthatóak át, amelyek elősegítik az üzleti vállalkozások fejlődését.

Tovább

Kimagasló innovációs teljesítményéért díjazta a Buyers Lab a Xerox-ot

2016. július 20. -

A digitális képalkotói- és a dokumentumkezelési iparág világszerte elismert, vezető független elemző vállalata, a Buyers Laboratory LLC a közelmúltban a Xerox két fejlesztését is rangos elismeréssel tüntette ki. A Xerox idén új funkciókkal bővített technológiai platformja, a ConnectKey és az ahhoz kapcsolódó Xerox Easy Translator Service applikáció egyaránt kiérdemelte a Kimagasló Innovációs Teljesítmény díjat.

Tovább

Egy gombnyomással fordítanak a Xerox új multifunkciós berendezései

2016. április 2. -

A Xerox idén márciusban bemutatta legújabb i-sorozatú, ConnectKey technológiával rendelkező multifunkciós berendezéseit (MFP), amelyeket elláttak olyan, az üzleti folyamatokat gyorsító, az együttműködést megkönnyítő, illetve a munkavégzést hatékonyabbá tévőalkalmazásokkal, mint a fordítás, vagy a dokumentumok testre szabása.

Tovább