Szűrés

A(z) DIGI kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb 28 településen örülhetnek a DIGIMobil szolgáltatásának

2021. október 27. -

A  28  újonnan  csatlakoztatott  településsel  októbertől kezdődően több mint 900 településen érhető el a DIGIMobil szolgáltatás, ezzel az lakosság több mint 90%-nak biztosítva a kültéri lefedettséget.

Tovább

Decemberben indul a DIGI Fiberlink 10G szolgáltatása

2021. október 19. -

A DIGI Magyarországon elsőként indítja el a 10 Gbit/s sávszélességet biztosító szolgáltatását, a jelenlegi piacon legnagyobb sávszélességgel bíró Fiberlink 10G-t. A fejlesztésnek köszönhetően a vállalat az első magyarországi távközlési szolgáltató, amely 10 Gbit/s-ot elérő szolgáltatást biztosít, ezzel a technológiai fejlődés új fejezetét elindítva a piacon.

Tovább

Újabb 27 településen érhető el a DIGI mobilszolgáltatása

2021. augusztus 18. -

A DIGI folyamatosan fejleszti legfiatalabb szolgáltatását, a DIGIMobilt, melynek köszönhetően augusztus közepétől újabb 27 település lakosai élvezhetik a DIGIMobil szolgáltatás nyújtotta előnyöket.

Tovább

Tovább fejleszti hálózatait a DIGI

2021. június 8. -

A mobil üzletág folyamatos bővítése mellett a DIGI nagyszabású vezetékes hálózatfejlesztéseket is végez a fővárosban és vidéken. A már befejezett munkálatok elsősorban a rendelkezésre állást, kapacitásnövelést, valamint a Budapesten található központi routerek fejlesztését célozták. A fővárosi korszerűsítések mellett a DIGI vidéken is fejlesztette hálózatát, így 12 regionális központ újonnan csatlakozhatott a vállalat élvonalbeli FTTH (Fiber-to-the-Home, azaz előfizetői végpontig kiépített száloptikai rendszer) hálózatához. 

Kulcsszavak: DIGI, DIGIMobil, hálózat
Tovább