Szűrés

A(z) DIGIMobil kulcsszót tartalmazó cikkek

Még mindig hódít a lelkes ifjú

2021. július 6. -

Elsöprő lendülettel fejleszti 2 éves mobilszolgáltatása lefedettségét a DIGI. Az újításoknak köszönhetően júliustól kezdődően újabb 25, többségében a keleti országrészben található településen vált elérhetővé a DIGIMobil. 

Tovább

Tovább fejleszti hálózatait a DIGI

2021. június 8. -

A mobil üzletág folyamatos bővítése mellett a DIGI nagyszabású vezetékes hálózatfejlesztéseket is végez a fővárosban és vidéken. A már befejezett munkálatok elsősorban a rendelkezésre állást, kapacitásnövelést, valamint a Budapesten található központi routerek fejlesztését célozták. A fővárosi korszerűsítések mellett a DIGI vidéken is fejlesztette hálózatát, így 12 regionális központ újonnan csatlakozhatott a vállalat élvonalbeli FTTH (Fiber-to-the-Home, azaz előfizetői végpontig kiépített száloptikai rendszer) hálózatához. 

Kulcsszavak: DIGI, DIGIMobil, hálózat
Tovább

Újabb településeken érhető el a DIGIMobil

2021. április 13. -

Töretlenül folytatja megkezdett fejlesztéseit a DIGI, a januárban kereskedelmi szolgáltatásként indult saját mobilszolgáltatás terén. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mostantól az ország 12 megyéjében újabb 25 településen érhető el a DIGI Kft. mobilszolgáltatása, ezáltal a lefedett települések száma meghaladta 775-öt. 

Tovább

Újabb településeken érhető el a DIGIMobil szolgáltatás

2021. február 3. -

A január elsejei kereskedelmi bevezetést követően a DIGIMobil folyamatosan bővíti a szolgáltatási terület listáját. Ennek keretén belül, februártól kezdődően 17 új településen érhető el a DIGIMobil hálózata. 

Tovább