Szűrés

A(z) Desire kulcsszót tartalmazó cikkek

Desire 616 – az első nyolcmagos HTC mobil

2014. március 28. -

A HTC nem csak a prémium kategóriában bővíti portfólióját, hanem a középmezőnyben is előrukkol –egy-egy izgalmas ajánlattal, amikkel a fejlődő piacokon szeretne elérni sikereket. Ennek jegyében érkezik a gyártó első nyolcmagos processzorral szerelt újdonsága, a Desire 616.

Tovább

HTC Desire 816 – élet a középkategóriában

2014. február 24. -

A HTC bemutatta az idei évre tervezett első középkategóriás készülékét, a 13 megapixeles kamerával, Zoe funkcióval,BoomSound hangszórókkal, BlinkFeed hírfallal megáldott Desire 816-ot. A multimédiás élvezetekre kiélezett újdonság magán viseli a HTC One család külső elemeit, élénk színekkel kiegészítve azokat.

Tovább

Túlárazott Desire trió érkezett

2013. november 28. -

A HTC mindhárom középkategóriás újdonsága átlagos tudást kínál viszonylag magas árért cserébe. Szinte biztosak lehetünk abban, hogy nem ezek a készülékek fogják kihúzni szorult pénzügyi helyzetéből a tajvani gyártót.

Tovább

HTC Desire 709d – nagy kijelző, nagy hangerő

2013. október 17. -

Nem sokkal a One Max után legújabb középkategóriás üdvöskéjét is leleplezte a tajvani gyártó. A Desire 709d öthüvelykes kijelzőjével, BoomSound hangszóróival és a vadonatúj Sense felülettel próbálja lenyűgözni a felhasználókat.

Tovább