Szűrés

A(z) ESET kulcsszót tartalmazó cikkek

IT-biztonsági tippek az ünnepekre

2019. december 9. -

Az ünnepek közeledtével a szokásosnál is nagyobb figyelmet kell fordítanunk adataink védelmére és otthonunk, családunk digitális biztonságára. Utazás alatt különösen óvatosnak kell lennünk. Hogy nagyobb sikerrel vehessük fel a harcot a kiberbűnözőkkel, ajánlatos megfogadni az alábbi „mit ne tegyünk / mit tegyünk” tanácsokat.

Tovább

Óvatosan a mobilra letölthető alkalmazásokkal!

2019. szeptember 19. -

Az ESET átfogó áttekintést készített arról, hogyan alakult a mobilbiztonsági helyzete a 2019-es esztendő első félévében. Az elemzés tanulságai szerint az iOS operációs rendszerben észlelt sebezhetőségek és a platformot támadó rosszindulatú programok száma nőtt az előző időszakhoz képest, míg az Android esetében a bejelentett biztonsági rések száma ugyan csökkent, a kritikus hibák száma viszont emelkedett.

Kulcsszavak: vírus, ESET, biztonság
Tovább

Hasznos tanácsok okoseszköz vásárlásához

2018. december 13. -

Egy közelmúltban készült felmérés szerint Angliában az 5-12 éves gyerekek 64 százaléka kevesebb időt tölt a szabadban, mint a börtönben ülő rabok, akiknek napi 1 óra séta van előírva. Valószínűleg nem kapnánk ennél biztatóbb eredményeket itthon sem. 

Tovább

Pokemon Go őrület, Instagram és Snapchat átverések a Google Playen

2016. július 19. -

Számos fejlesztő próbálkozik a felhasználók megtévesztésével, hogy rávegyék őket a hasznosnak látszó alkalmazásaik letöltésére. Ezt általában figyelemfelkeltő névadással, illetve hamis leírással próbálják elérni. 

Tovább