Szűrés

A(z) Facebook kulcsszót tartalmazó cikkek

Ezeket a mobilalkalmazásokat szeretjük a legjobban

2020. december 24. -

A Facebook a legnépszerűbb alkalmazás a magyar felhasználók körében, a TikTok pedig főként a vidéki kisvárosokban tartozik a kedvenc appok közé – derült ki a Huawei Technologies megbízásából készített online felmérésből. A vállalat 4000 megkérdezett mobil- és alkalmazáshasználati szokásait vizsgálta, eszerint egy magyar felhasználó átlagosan 30 appot használ – a budapestiek többet, mint a vidékiek. A férfiak sokkal nagyobb arányban töltenek le pénzügyi appokat, és általában is szívesebben töltenek le alkalmazást a telefonjukra, mint a nők, akik körében viszont népszerűbbek az online vásárlási appok, és szívesebben böngésznek weboldalakat egy-egy releváns alkalmazás letöltése helyett.

Tovább

Új funkció a Messenger és az Instagram üzenetküldőjében

2020. november 12. -

Hamarosan az európai, így a magyar felhasználók számára is elérhetővé válik a Messengerben és az Instagram egységes üzenetküldő felületén az Eltűnéses mód (Vanish mode) névre keresztelt funkció. Ha ezt bekapcsoljuk, az adott felhasználóval közös üzenetfolyamban váltott üzenetek automatikusan eltűnnek a chatfelület bezárásakor.

Tovább

Magyarországon is elindult a Facebook Társkereső

2020. október 24. -

A következő napok során harmincegy európai országban, köztük Magyarországon is elindul a Facebook Társkereső szolgáltatása, amely tavaly szeptember óta húsz másik országban, többek közt az Egyesült Államokban volt elérhető. 

Tovább

Azonnal cseréljünk facebook jelszót

2019. március 22. -

A Facebook több százmillió felhasználójának jelszavait egyszerű szövegként, azaz titkosítás nélkül tárolta.

Tovább