Szűrés

A(z) Galaxy S5 kulcsszót tartalmazó cikkek

"Csak" Full HD kijelzővel jön Európába a Galaxy S5 LTE-A

2014. augusztus 1. -

A Dél-Koreában már egy ideje elérhető Samsung Galaxy S5 LTE-A hamarosan kapható lesz ugyan a Vén Kontinensen is, csakhogy nem teljes pompájában üdvözölhetjük. Mintha a Samsung harc nélkül átengedné Európát az LG-nek, és az ő QHD kijelzős G3 mobiljának.

Tovább

A Samsung ígérete szerint végre új anyagot használnak majd a mobiloknál

2014. augusztus 1. -

A sokat kritizált műanyag borítást még a csúcstelefonoknál sem iktatták ki. Még a legújabb zászlóshajó Galaxy S5 is plasztik borítást kapott, miközben a konkurencia régen rájött arra, hogy a prémium készülék hozzá illő dizájnt érdemel. Úgy tűnik, végre a Samsung is koncepciót vált.

Tovább

Teljesítményjavító frissítés Galaxy S5-re

2014. július 24. -

A Samsung egy új szoftverfrissítést adott ki idei zászlóshajójához, melynek terjesztése máris kezdetét vette Angliában és Kelet-Európában. A mintegy 200 megabájt méretű frissítés kizárólag arra született, hogy felturbózza a Galaxy S5 rendszersebességét.

Tovább

Sajtófotón az LG G3 kihívója

2014. július 4. -

Ismét napvilágra került egy sajtókép a Samsung Galaxy S5 felturbózott „Prime” változatáról, amely a pletykák szerint a Galaxy F sorozat első tagja lesz. A QHD kijelzővel és fém burkolattal szerelt jövevény az LG G3 elsőszámú kihívójának ígérkezik.

Tovább