Szűrés

A(z) HONOR kulcsszót tartalmazó cikkek

A HONOR 200 Pro lesz az EWC hivatalos okostelefonja

2024. július 8. -

Az Esports World Cup Foundation ("EWCF") és a HONOR bejelentette, hogy a világ legnagyobb videojátékos fesztiválja, az Esports World Cup ("EWC") fő partnere lesz a mobilgyártó vállalat. Az eseményt idén nyáron a szaúd-arábiai Rijádban rendezik meg. A HONOR 200 Pro lesz az EWC hivatalos okostelefonja, amely a készülék élvonalbeli technológiáját kihasználva olyan népszerű mobiljátékok esport versenyeinek működtetéséhez jarul majd hozzá, mint a Free Fire, a Honor of Kings és a női ML:BB bajnokság. 

Tovább

Appok a HONOR-tól, amik mindig jól jönnek

2024. július 3. -

Végre itt a remek lehetőség, hogy külföldre utazzunk, azonban érdemes felszerelnünk okoseszközeinket mindenféle olyan alkalmazással, amik megkönnyítik és kényelmesebbé teszik utazásunkat. A HONOR összeszedett pár appot, amik minden utazásnál jól jönnek.

Tovább

A legújabb HONOR funkciók a hardver szintű AI-t használják a rövidlátás enyhítésére és az átverések elkerülésére

2024. június 27. -

A HONOR két iparágvezető, készülékekre telepített AI-innovációt mutatott be, amelyek célja a felhasználói lehetőségek és a biztonság új szintre emelése. A HONOR az MWC Shanghai 2024-en tartott előadásán bemutatta legújabb fejlesztéseit az emberközpontú AI, az AI Defocus Eye Protection és az AI Deepfake Detection terén – az előadás címe “Az ember és az AI szinergiája: az intelligens eszközök több lehetőséget kínálnak az embereknek" volt. A keynote során a vállalat megerősítette, hogy az emberközpontú, készülékre telepített AI-ra összpontosít, ahogy azt is, hogy határozottan hisz az AI-alapú hardverekben rejlő lehetőségekben.

Tovább

Az új HONOR 200 Pro a legmagasabb pontszámokat kapta a DXOMARK-tól

2024. június 26. -

A HONOR bejelentette, hogy a frissen megjelent HONOR 200 Pro elnyerte a telefonokról független méréseket és értékeléseket végző DXOMARK elismerését. Az okostelefonok csúcskategóriás rangsorában a HONOR 200 Pro az első helyet szerezte meg, a készülék így remekül szemlélteti a HONOR rendíthetetlen elkötelezettségét az emberközpontú technológia iránt. A HONOR 200 Pro a tekintélyes Gold Display Label és Eye Comfort Label díjakat is elnyerte, amelyek a kiemelkedő kijelzőminőséget és a szemkényelmi funkciókat ismerik el. 

Kulcsszavak: HONOR, okostelefon, DXOMARK
Tovább