Szűrés

A(z) Hipernet 4G kulcsszót tartalmazó cikkek

Az okostelefon a 21. század svájci bicskája

2015. február 24. -

A Telenor 500 fő megkérdezésével végzett kutatást a felhasználók okostelefonokhoz kapcsolódó szokásairól és a Hipernet hálózatról. A felmérésből kiderült, hogy majdnem annyit használjuk a telefont böngészésre, mint telefonálásra, és a cset népszerűbb, mint az SMS.

Tovább

Korlátok nélkül netezhetnek karácsonykor a Telenor ügyfelei

2014. december 17. -

2014. december 24-25-26-án korlátlan Hipernet hozzáférést ajándékoz ügyfeleinek az idén 20 éves Telenor. Az adatforgalmi számlálók lekapcsolásával gyakorlatilag korlátlan internet eléréssel élvezhető a szupergyors Hipernet minden telenoros számára, legyen szó lakossági, üzleti, számlás vagy kártyás előfizetésről.

Tovább

Dupla Hipernettel készül karácsonyra a Telenor

2014. november 14. -

Az év vége értékesítési szempontból kiemelt időszak a mobilszolgáltatók számára is, hiszen a régóta vágyott technikai eszközöket sokan karácsonyra vásárolják meg. A Telenor az ünnepekre megduplázott Hipernet csomagokkal, számos prémium okostelefon-ajánlattal, valamint az iPhone 6-tal készül.

Tovább

Ingyen internetet kínál hazánkban a Telenor a Hipernet Napon

2014. szeptember 25. -

Immáron ötödszörre rendezik meg hazánkban a Telenor Hipernet Napot. Ebből az alkalomból a Telenor minden ügyfele belföldön ingyenesen használhatja a Hipernet mobilinternet hálózatot szeptember 25-én.

Tovább