Szűrés

A(z) IFA 2024 kulcsszót tartalmazó cikkek

A HONOR az IFA 2024-en egy lehetőségekkel teli jövőképet mutatott a rekorder HONOR Magic V3-mal

2024. szeptember 6. -

A HONOR az IFA 2024-en bemutatta úttörő AI-képes hardveres kínálatát, valamint a kollaboratív AI adatvédelmi architektúráját, ezzel is hangsúlyozva, hogy mennyire elkötelezett az AI-vezérelt jövő iránt. Az eseményen debütáltak a HONOR legújabb AI-képes zászlóshajó készülékei is, köztük a HONOR Magic V3, a világ legvékonyabb, befelé hajlítható okostelefonja, valamint az elegáns és művészi HONOR MagicBook Art 14 laptop, illetve az innovatív HONOR MagicPad 2 tablet. Az IFA 2024-en a HONOR Watch 5 is bemutatkozott.

Tovább

IFA 2024: A Samsung AI-alapú készülékeivel teremt összekapcsolt világot

2024. szeptember 5. -

A Samsung bemutatkozott az IFA 2024 konferencián, hogy a berlini innovációs kiállítás századik évfordulóját megünnepelve megerősítse és folytassa „AI mindenkinek” jövőképének megvalósítását. A vállalat a mesterséges intelligencia széles körű kiterjesztése iránti elkötelezettségéről tett tanúbizonyságot, hogy minél többen részesülhessenek az AI nyújtotta előnyökben.

Kulcsszavak: IFA 2024, Samsung
Tovább

Hivatalos a HONOR és a Google Cloud együttműködése az AI terén

2024. augusztus 26. -

A HONOR hivatalosan is bejelentette, hogy együttműködik a Google Clouddal, így három felhőalapú AI funkció debütálhat a közelgő hajlítható csúcskategóriás  zászlóshajóján, a HONOR Magic V3-on. Ezek a funkciók a következők: AI Radír, Face to Face Fordítás és HONOR Jegyzetek Élő Fordítás. A HONOR az új készülékét a berlini IFA 2024-en fogja bemutatni a jövő héten.

Tovább

A HONOR Magic V3 újításai

2024. augusztus 21. -

A HONOR Magic V3 az idei IFA-n mutatkozik majd be, hogy újradefiniálja a könnyű, hajlítható telefonok világát. SuperSaf tech YouTuberrel együttműködve a HONOR már most körbejárja azokat az úttörő technológiákat, amik hozzájárulnak a HONOR Magic V3 kiemelkedő vékonyságához és tartósságához.

Tovább