Szűrés

A(z) MI kulcsszót tartalmazó cikkek

Itthon elsőként integrálták a ChatGPT-t webáruház motorba

2023. február 11. -

A magyar piacon elsőként integrálta a ChatGPT mögött álló OpenAI szoftverét a Shoprenter. A felhasználók kedd óta ingyenesen tudják tesztelni a mesterséges intelligencia technológiát termékleírások generálására, magyar nyelven. Mint elmondták, a funkció felhasználóinak száma egy nap alatt megháromszorozódott és 97%-uknak tetszik a funkció, így megjelentek az első olyan hazai webshopok, ahol már MI készíti a termékleírásokat.

Tovább

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

2023. február 4. -

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

Tovább

Bosch: Kiemelt szerepet kap a mesterséges intelligencia

2020. január 7. -

Legyen szó automatizált vezetésről, okosotthonról vagy a gyártásról, a mesterséges intelligencia mára mindennapjaink részévé vált. A Bosch a mindennapi élet megkönnyítésére, valamint biztonságosabbá tételére használja a mesterséges intelligenciát és a dolgok internetét (IoT). A mottó a „Mesterséges intelligencia mindannyiunkért: bizalomépítés közösen”, amely a technológiákat és szolgáltatásokat kínáló vállalat alapvető megközelítését foglalja össze. A középpontban a mesterséges intelligencia áll, olyan okostermékek szolgálatában, amelyeket a Bosch az idei CES alkalmával mutat be. Ezek egyike az okos napellenző (Virtual Visor), amely a járművek mesterségesintelligencia-alapú, digitális napvédő megoldásaként a világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai kiállításán és vásárán mutatkozik be. Ez a termék a CES Innovációs Díjat (CES Innovation Award) is elnyerte, akárcsak a Bosch háromdimenziós autós képernyője.

Tovább

Új funkcióval bővíti P30 szériáját a Huawei

2019. május 13. -

Várhatóan május végén lesz elérhető a Huawei P30 zászlóshajó-szériájának legújabb frissítése, a Dual-View mód. A márciusban bemutatott készülékek új funkciója kreatív képalkotási lehetőségeket kínál.

Tovább