Szűrés

A(z) MateBook kulcsszót tartalmazó cikkek

A MateBook X Pro és a Matebook D14 már elérhető a hazai felhasználók számára is

2021. május 11. -

Két új notebookkal frissítette magyarországi kínálatát a Huawei. A MateBook X Pro és a MateBook D14 modelleket egyaránt a legújabb generációs Intel Core processzorok hajtják. Mindkét eszköz megkapta a Huawei Seamless AI (Élet a gördülékeny AI megoldásokkal) keretében továbbfejlesztett Huawei Share és a Multi-screen Collaboration technológiát, így vezeték nélkül, közvetlenül a notebook képernyőjén, zökkenőmentesen szerkeszthetjük a telefonon tárolt fájlokat és kezelhetjük mobiltelefonunkat a számítógépről. 

Tovább

MWC 2019: Megérkeztek a Huawei legújabb notebookjai

2019. február 26. -

Három új notebookot mutatott be a barcelonai MWC (Mobile World Congress) kiállításon a Huawei. A Matebook 13” és a MateBook 14” minden eddiginél nagyobb kijelzővel és élethű színekkel érkezik. A notebookok az új HUAWEI Share 3.0 OneHop technológiának köszönhetően a körülményektől függetlenül, bármikor lehetővé teszik a gyors és biztonságos adatátvitelt PC és okostelefon között. A gyártó harmadik újdonsága az elődjéhez képest teljesítményében és megosztási képességeiben is kiemelkedőbb MateBook X Pro 2.0.

Tovább

Huawei MateBook, az első prémium kategóriás 2 az 1-ben eszköz

2016. február 22. -

A 2016. évi Mobile World Congress-szen (MWC) a Huawei bemutatta a vállalat első kettő az egyben készülékét, a HUAWEI MateBookot, amelyet a modern kor üzleti felhasználói számára fejlesztett ki.

Tovább