Szűrés

A(z) Nokia kulcsszót tartalmazó cikkek

Európában készülnek az új Nokia telefonok

2023. október 3. -

Az új, többmárkás portfolióstratégiájuk bejelentését követően nem sokkal a HMD Global, a legnagyobb európai okostelefon-gyártó ma újabb fontos mérföldkőhöz érkezett: a vállalat megkezdte az 5G-képes okostelefonok európai gyártását – az első Európában készült okostelefont, a Nokia XR21-et pedig már üzleti ügyfelek is megvásárolhatják. A HMD lépései összhangban állnak az általános európai növekedési potenciállal, a Canalys előrejelzése szerint az európai okostelefon-piac 2024-re ugyanis 7%-kal fog növekedni.

Tovább

Pinkben hódít a Nokia

2023. szeptember 7. -

A lenyűgözően lila Nokia G42 5G sikere után a Nokia telefonokat gyártó HMD Global most bemutatja a készülék élénk pink verzióját. A világot rózsaszínre festő Barbie film nyomában érkező pink Nokia G42 5G otthon is bármikor könnyedén javítható. 

Kulcsszavak: Nokia, mobiltelefon
Tovább

Itt a könnyen javítható Nokia G42 5G

2023. június 28. -

A HMD Global, a Nokia telefonok gyártója bejelentette a vadonatúj, könnyen javítható okostelefonját, a lenyűgöző lila színekben érkező Nokia G42 5G-t.

Tovább

A fiatalok körében egyre népszerűbb Nokia 2660 Flip mostantól több színben is elérhető

2023. június 1. -

Húzd jobbra a valóságot a vadonatúj, Pop Pink és Lush Green színekben is elérhető Nokia 2660 Flippel. A már jól ismert, élénk színekben újragondolt készüléket a Z és Y generáció hirtelen megugró érdeklődése hívta életre, akik a saját mentális egészségük érdekében egyre többen választják a Flipet, hogy korlátozzák az okostelefonjuk képernyője előtt töltött idejüket.*

Tovább