Szűrés

A(z) OLED kulcsszót tartalmazó cikkek

Gördülékeny játékélmény az új LG monitorral

2023. március 20. -

Már Magyarországon is elérhetőek az LG legújabb top kategóriás gaming OLED monitorjai. A 45 colos képátlójú 45GR95QE-B és a 27 colos 27GR95QE-B UltraGear OLED kijelzők az élénk színek és a mélyfekete árnyalatok megjelenítése mellett maximálisan gördülékeny játékmenetet garantálnak: másodpercenként akár 240 képkocka megjelenítésére képesek, mindezt ultraalacsony válaszidő mellett. A 45 colos modell hajlított képernyője extra nagy görbületű, így a teljes képernyőfelületen tisztán, torzulás nélkül láthatóvá válik minden részlet, ezzel kielégítve a haladó és profi játékosok minden igényét.

Tovább

45 hüvelykes ívelt OLED gaming monitor visz az IFA kiállításra az LG

2022. augusztus 29. -

Az LG Electronics (LG) a 2022-es berlini IFA kiállításon mutatja be legújabb prémium kategóriás monitorait, amelyek közül is kiemelkedik a 45GR95QE típusú UltraGear OLED gaming kijelző. Az LG első 45 hüvelykes, 240 Hz-es képfrissítési frekvenciájú ívelt OLED-kijelzője olyan vizuális teljesítményt, sebességet és funkciókat kínál a játékosok számára, amelyek nélkül ma elképzelhetetlen a kompromisszummentes játékélmény.

Tovább

Megérkeztek az új Panasonic OLED és Core LED sorozatok

2022. május 17. -

A Panasonic bemutatta 2022-es alap- és prémium televízióit, amelyek fejlett OLED és Core LED képernyőket kínálnak 77 és 42 hüvelyk közötti átmérőkkel.

Tovább

A Samsung bemutatja legújabb Neo QLED, Lifestyle és OLED televízióit

2022. március 18. -

A Samsung bemutatja 2022-es televízióit, a Neo QLED és a Lifestyle, valamint a legújabb Samsung OLED sorozatokat. A vállalat Képernyők mindenkinek! jövőképének megfelelően, a személyreszabható felhasználói élmény érdekében a fejlesztések minden eddiginél több választási lehetőséget biztosítanak a szórakoztatás, a technológiai megoldások és a formatervezés terén.

Tovább