Szűrés

A(z) Office kulcsszót tartalmazó cikkek

Fejlesztőknek szánt eszközök, felhőmegoldások, szolgáltatások a Microsoft Build konferencián

2015. május 1. -

A Microsoft éves fejlesztői Build konferenciáján a Windows 10 új funkcióit, a szoftverfejlesztést segítő megoldást (SDK) mutatott be a fejlesztőknek, akik Web, .NET, Win32, Android és iOS szofttvereiket szeretnék Windows 10-es környezetben futtatni. Továbbá az intelligens alkalmazások igényeire szabott Microsoft Azure adatszolgáltató megoldásokat is bemutattak.

Tovább

Office alkalmazások Windows okostelefonokra és tabletekre

2015. április 24. -

A hónap végére a Microsoft Office alkalmazások elérhetőek lesznek Windows telefonokon és tableteken is. A Windows Phone felhasználók végre kifejezetten a telefonra készített Word, Excel és PowerPoint alkalmazásokat használhatnak, melyek hasonlítanak a számítógépes változatukhoz.

Tovább

iCloud támogatással bővült a Microsoft Office iPad appja

2015. február 20. -

Azoknak, akik szeretik felhőbe menteni dokumentumaikat, jó hírünk van: az Microsoft iPadre optimalizált Office alkalmazásában lehetővé tette, hogy a felhasználók fájljaikat közvetlenül az iCloudba mentsék.

Tovább

Ingyenes otthoni Microsoft Office a felsőoktatásban résztvevőknek

2015. február 19. -

A Tisztaszoftver Program keretében a felsőoktatási hallgatók is ingyenesen tölthetik le 5 számítógépre, laptopra, és további 5 mobil eszközre a Word, az Excel, és a PowerPoint legfrissebb változatát.

Tovább