Szűrés

A(z) Philips kulcsszót tartalmazó cikkek

Philips készülékek munkához és tanuláshoz tervezve

2023. szeptember 5. -

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

Kulcsszavak: monitor, MMD, Philips
Tovább

Az új Philips Evnia monitor újradefiniálja a vizuális kiválóságot

2023. augusztus 22. -

Megérkezett a magával ragadó és fényűző játékélmény csúcsjátékosa. Az Evnia, a Philips új gaming almárkája bejelentette a prémium kategóriás Evnia 8000 monitor sorozat legújabb tagját: a Philips Evnia 49M2C8900 monitort. A 49M2C8900 azon játékosok számára készült, akik olyan csúcstechnológiás kijelzőt keresnek, amely magával ragadó élményt és első osztályú teljesítményt nyújt munkához és játékhoz egyaránt. A 49M2C8900 a sokoldalúság megtestesítője olyan funkciókkal, mint például a hatalmas 32:9 SuperWide (48,9 hüvelykes) képernyő és az átfogó USB-C dokkolóállomás, amely támogatja a csatlakoztatott eszközök 90 W-os energiaellátását.

Kulcsszavak: Philips, MMD, monitor
Tovább

Ambilight televíziókat díjaztak

2023. augusztus 15. -

A TP Vision továbbra is figyelemreméltó szakmai elismerésekben részesül a Philips Ambilight TV modellek rendkívül sikeres termékfejlesztéséért: a vállalatot ismét a legmagasabb szinten ismerték el, a 2023/24-es nagy presztízsű EISA gálán két díjat is nyertek. 

Tovább

Érkezik a Philips legújabb professzionális monitora

2023. június 13. -

A gyors adatátvitel gyorsabb üzletmentet eredményez. Júniusban kerül piacra a Philips 40B1U6903CH professzionális monitor, amely nagyméretű, 39,7 hüvelykes képernyővel (100,9 cm képátló), 5K2K (5120 x 2160) felbontással és gyors, többfunkciós Thunderbolt 4 dokkolómegoldással rendelkezik.

Kulcsszavak: Philips, MMD, monitor
Tovább