Szűrés

A(z) Rakuten Viber kulcsszót tartalmazó cikkek

1 millió aktív pénztárcát és új fizetési lehetőségek megjelenését ünnepli a Rakuten Viber

2023. december 23. -

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és a hangalapú kommunikáció egyik globális vezetője, kevesebb mint egy évvel a szolgáltatás teljes bevezetése után egymillió aktív Viber Payments-felhasználót ünnepel. A mérföldkő mellett két új lehetőséggel bővül a szolgáltatás, valamint 2024-ben további izgalmas fejlesztések várhatók.

Tovább

Ünnepi marketing csevegőalkalmazással

2023. december 16. -

A nyüzsgő ünnepi szezonban a vállalkozások minden lehetőséget megragadnak – legyen szó karácsonyi kampányokról, újévi eladásokról vagy az úgynevezett "ötödik negyedév" kihasználásáról: a karácsonyi ünnepek és a január vége közötti időszakról, amikor a fogyasztók még mindig kiemelkedő vásárlási szándékkal rendelkeznek a visszaküldött termékekből és ajándékkártyákból megmaradt összeggel. Ez az időszak ideális az értékesítés ösztönzésére irányuló stratégiák kialakítására, amelyek a 2024-es ünnepek alatt – beleértve a holdújévet, a Valentin-napot, a húsvétot, az anyák napját és még sok más ünnepet – a vállalkozások javát szolgálják.

Tovább

A Rakuten Viber óriás léptekkel halad előre a globális stratégiaalkotásban

2023. október 19. -

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetváltás, valamint a hangalapú kommunikáció globális vezetője egy új üzleti eszközcsomagot indít útjára kis- és középvállalkozások számára. 

Kulcsszavak: Rakuten Viber
Tovább

A Viberrel egyszerűbb az iskolakezdés

2023. szeptember 8. -

Újra elkezdődött az iskola, de ahelyett, hogy visszatérnél a régi rutinodhoz – itt az ideje, hogy kialakíts egy újat, amely jobban igazodik az igényeidhez. A Viber segíthet abban, hogy rendszerezett maradj, ne felejts el semmit, ne maradj le semmiről, és közben jól érezd magad.

Tovább