Szűrés

A(z) SUHD TV kulcsszót tartalmazó cikkek

UHD Prémium tanúsítványt kaptak a Samsung 2016-os SUHD TV-i

2016. január 6. -

A Samsung teljes 2016-os SUHD TV palettája elnyerte az UHD Szövetség (UHDA) Prémium tanúsítványát. Az újonnan létrehozott elismerést azon termékek és szolgáltatások számára tartják fent, amelyek eleget tesznek a minősítő szervezet képernyőfelbontásra, HDR (High Dynamic Range) támogatásra, maximális fényerőre, fekete színmélységre és a megjeleníteni képes színtartományra vonatkozó, frissen állított követelményeinek.

Kulcsszavak: Samsung, SUHD TV
Tovább

Az UHD TV-k emberi agyra gyakorolt hatásait vizsgálták

2015. december 15. -

A SUHD TV-k segítségével vizsgálták az UHD élmény testre és szellemre gyakorolt hatását. A Samsung és a Mindlab International közös kutatásában bebizonyították, hogy a videós tartalmak UHD televízión nézve 38%-kal magával ragadóbb élményt nyújtanak, mintha Full HD tévén néznénk. 

Tovább

A Samsung ajándékkal ösztönzi a prémium tévévásárlókat

2015. május 15. -

A Samsung jutalmazza prémium televízió vásárlót. A vállalat minden új csúcskategóriás SUHD TV vagy prémium UHD TV vásárlásakor egy Galaxy S6 edge vagy Galaxy A5 okostelefont ad ajándékba.

Tovább

Hazánkban a Samsung SUHD TV-je

2015. április 3. -

A dél-koreai Samsung 2013-ban mutatta be első UHD felbontása képes televízióját. Ezt követte az ívelt kialakítás, most pedig egy új szintre lépve megalkották a SUHD készülékeket, melyek a természetben előforduló színeket sokkal szélesebb spektrumban és nagyobb színpontossággal képesek visszaadni.

Tovább