Szűrés

A(z) Sanatmetal kulcsszót tartalmazó cikkek

A WIWE promóciós kampánnyal csatlakozik a globális „Szívritmus Hete” kezdeményezéshez

2018. június 7. -

A világméretű kampánysorozat a szívritmuszavarok korai felismerésére helyezi a hangsúlyt. Minden harmadik ember szív- és érrendszeri beteg - ám az egyre inkább elérhető közelségbe kerülő korai felismeréssel ez a szám jelentősen csökkenthető lenne.

Tovább

Egyedülálló lehetőség a szívbeteg pácienseknek

2018. május 21. -

Lezárult a Pfizer és a Magyar Kardiológusok Társasága Szívalapítványa közös pályázata. A nyertes kardiológiai szakrendelések és ambulanciák összesen 60 WIWE diagnosztikai készüléket és 15 táblagépet kapnak a gyógyszercég felajánlásának köszönhetően, a szívritmuszavarok időben történő felismerésének, és a szív- és érrendszeri betegségek visszaszorításának támogatására.

Tovább

Anyák Napi WIWE-akció

2018. április 27. -

Az anyák szívére talán mindennnél jobban kell vigyázni, feltehetően ezért is döntöttek úgy a Sanatmetal Kft. döntéshozói, hogy Anyák Napja közeledtével átmenetileg 20% kedvezményt adnak a szívproblémák korai felismérését szolgáló WIWE készülékükre.

Kulcsszavak: Sanatmetal, WIWE
Tovább

A WIWE országos prevenciós kampányai

2018. április 18. -

A Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai divíziója számos programmal és kampánnyal hívja fel a figyelmet a szívbetegségek megelőzésének lehetőségére és fontosságára országszerte.

Tovább