Szűrés

A(z) Sony Mobile Communications kulcsszót tartalmazó cikkek

A Sony Xperia ion: szeptemberben Magyarországon

2012. július 18. -

A 2012 januárjában a CES-en bemutatott Sony Xperia ion készülék európai piacokra szánt HSPA+ változata Magyarországon is elérhetővé válik a felhasználók számára szeptembertől. Az Xperia ion gyors és egyszerű kapcsolódást kínál, a készüléken lévő tartalmakat pedig könnyen megoszthatjuk akár több képernyőn is, legyen az TV, okostelefon, laptop vagy akár tablet.

Tovább

Sony LT30 Xperia "Mint": ütni fog

2012. július 10. -

A japán gyártó Xperia "Mint" kódnevű üdvöskéje felkerült a Bluetooth SIG oldalára. A jövevényről egyelőre nincs fotó, viszont hardveres felszereltsége napvilágra került, melyből egyértelműen kiderül, hogy egy felső kategóriás modellt köszönthetünk személyében.

Tovább

Négy red dot formatervezési díj a Sony Mobile-nak

2012. július 3. -

A Sony Mobile termékei idén négy red dot elismerést érdemeltek ki a Termék Design kategóriában, valamint egy tiszteletreméltó említést. A nemzetközi szakértőkből álló zsűri az újítások, ergonómia, tartósság és ökológiai stabilitás alapján értékelte a versenyző termékeket. A díjátadó ünnepségre július 2-án a németországi Essenben került sor.

Tovább

Xperia Duo: bejegyezték

2012. április 5. -

A tavaly nyáron felröppent hírek szerint a Sony Ericsson első kétmagos processzorral szerelt okostelefonja lett volna az Xperia Duo, ám annak megjelenése elmaradt. Most, amikor a japán-svéd gyártó már csak japán, s mindnyájan tudjuk, hogy a vállalat első duplamagos mobilja már megjelent, akkor az Xperia Duo név bejegyzésre került, mint védjegy.

Tovább