Szűrés

A(z) UPS kulcsszót tartalmazó cikkek

Új lítium-ion UPS az Eaton-től

2022. július 13. -

Az Eaton intelligens energiagazdálkodási vállalat bejelentette, hogy új lítium-ion akkumulátoros modellel bővíti az 9PX sorozat szünetmentes tápegységeinek (UPS) választékát. Az Eaton vezető szerepet tölt be a tartalék áramellátási megoldások terén. Erre a tapasztalatára támaszkodva fejlesztette ki új szünetmentes tápegységét, amely hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít, és kisebb a helyigénye, mint a zárt biztonsági szelepes ólom-sav akkumulátorokat (VRLA) tartalmazó UPS-eké. Így ideális megoldás az „edge” környezetek és a kisebb ipari alkalmazások számára az egészségügytől az oktatásig.

Tovább

Az új Eaton UPS bővelkedik az innovatív megoldásokban

2022. május 6. -

Az Eaton UPS kínálatának legújabb tagja számos innovatív megoldást vonultat fel a teljesítmény, a rugalmasság és a kiberbiztonság terén. Az alacsonyabb üzemeltetési költségek és a rugalmasság miatt az új UPS-ek ideálisak napjaink kihívásokkal teli IT-környezeteiben való használatra.

Tovább

Az Eaton új 9E modellekkel bővíti online kettős konverziós UPS-kínálatát

2019. október 30. -

A piacvezető energiamenedzsment megoldásokat nyújtó Eaton az eddigi 6–20 kVA-os teljesítménytartományú torony kivitelű 9E szünetmentes tápegység választékát 1000–3000 VA teljesítményű új modellekkel egészíti ki. A magas rendelkezésre állásra tervezett online, kettős konverziós topológiás 9E sorozat új tagjai kiválóan alkalmasak kis teljesítményigényű IT infrastruktúra, hálózati és tároló eszközök, ipari és egészségügyi berendezések, illetve távközlési rendszerek szünetmentes tápellátására.

Tovább

Az Eaton bemutatja a Gigabit Network M2-t

2018. december 19. -

Az Eaton, a vezető energiagazdálkodási vállalat bemutatta az első UL megfelelőségi bizonyítvánnyal rendelkező hálózati kártyáját, a Gigabit Network M2-t.

Tovább