Szűrés

A(z) WayteQ kulcsszót tartalmazó cikkek

Kétmagos táblagépekkel újít a WayteQ

2013. február 19. -

A WayteQ ma bejelentette a hétcolos xTAB-700dc és a tízhüvelyes XTAB-100dci táblagépeket. Az újdonságok kétmagos processzorral, Android 4.1 Jelly bean operációs rendszerrel és rendkívül vonzó árcédulával indulnak harcba a vásárlók kegyeiért.

Tovább

Kétmagos xTab-70dc táblagép és Yoobao kiegészítők a WayteQ kínálatában

2012. november 27. -

A WayteQ előrukkolt egy kétmagos, 1,5GHz-es processzorral szerelt táblagéppel, melyet azoknak a felhasználóknak szán, akiknek a mobilitás és a jó ár/érték arány mellett kiemelten fontos a teljesítmény is. A vállalat emellett újabb stratégiai megállapodást kötött, melynek eredménye, hogy Yoobao külső akkumulátorainak kizárólagos hazai forgalmazójává vált.

Tovább

WayteQ xBook-60w: a praktikus e-book olvasó

2012. szeptember 17. -

A WayteQ könnyen kezelhető, praktikus multimédiás eszköze az olvasást kedvelő felhasználókat veszi célba. Az xBook-60w névre keresztelt e-könyv olvasót 6 hüvelykes kijelzővel szerelték fel, alig több mint 200 gramm és 8 mm vékony, ennek megfelelően munkába járás, vagy akár hosszabb utazás során is kényelmes olvasást biztosít.

Kulcsszavak: e-könyv, WayteQ, e-book
Tovább

A WayteQ benevez a 8”-es kategóriába is - xTAB-80

2012. június 28. -

Megérkezett a közelmúltban bejelentett nemzetközi megállapodás újabb gyümölcse, az xTAB-80 táblagép. A RAmos és a WayteQ együttműködésének köszönhetően a táblagép még praktikusabb külsőt kapott és a hazai piacon különlegesnek mondható 8 hüvelyk képátlójú kijelzővel, valamint az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel érkezik.

Kulcsszavak: RAmos Digital, WayteQ
Tovább