Szűrés

A(z) ZAGG kulcsszót tartalmazó cikkek

Mit tudnak 2017 legjobb töltőkábelei?

2017. október 3. -

A legjobb töltő- és adatkábel általában az, amit egy készülék megvásárlásakor a dobozban találunk, de egyáltalán nem biztos, hogy a legpraktikusabb is, vagy a legtartósabb is. Elvégzi ugyan a rábízott feladatot, de sokszor jönne jól, ha hosszabb lenne, vagy gyorsabban feltöltené a telefonunkat. Milyen szempontok szerint vásároljunk töltő és szinkronizáló kábelt?

Tovább

Új darabokkal bővül a nagy sikerű Little Rockerz fejhallgató kollekció

2017. szeptember 1. -

Az IFROGZ szeptembertől frissíti a gyerekeknek szóló fejhallgató választékát. A Little Rockerz Costume fejhallgató kollekció megújulása nem csak az új, vidám modellek megjelenését jelenti, de olyan megoldások is bemutatkoznak, amelyeknek köszönhetően a gyerekek és szüleik is egyaránt nyugodtan élvezhetik a zenehallgatás élményét. 

Tovább

Megjöttek az IFROGZ új fej- és fülhallgató modelljei

2017. augusztus 31. -

Az IFROGZ vezető hangtechnikai eszközöket gyártó vállalat szeptembertől új, beépített mikrofonnak rendelkező, telefonhívások bonyolítására is alkalmas modellekkel bővíti kínálatát. 

Tovább

Így maxold ki a nyári fesztiválokat a mobilod segítségével!

2017. július 12. -

A fesztiválszezon kellős közepén vagyunk, ezért a ZAGG vezető okostelefon és táblagép kiegészítőket gyártó vállalat összegyűjtötte, hogyan segíthetik a mobileszközök a fesztiválozókat a még önfeledtebb szórakozásban.  

Tovább