Szűrés

A(z) akció kulcsszót tartalmazó cikkek

100GB ajándék OneDrive tárhely, csak Dropbox felhasználóknak

2015. február 20. -

Csupán engedélyeznünk kell, hogy a OneDrive hozzáférjen Dropbox fiókunkhoz, hogy oda menthesse a saját használati útmutatóját, s jutalmul 100GB OneDrive tárhelyet kapunk, amit 1 évig díjmentesen használhatunk.

Tovább

Korlátok nélkül netezhetnek karácsonykor a Telenor ügyfelei

2014. december 17. -

2014. december 24-25-26-án korlátlan Hipernet hozzáférést ajándékoz ügyfeleinek az idén 20 éves Telenor. Az adatforgalmi számlálók lekapcsolásával gyakorlatilag korlátlan internet eléréssel élvezhető a szupergyors Hipernet minden telenoros számára, legyen szó lakossági, üzleti, számlás vagy kártyás előfizetésről.

Tovább

60 ezren rohamozták meg az eMagot egyidőben a fekete pénteken

2014. november 28. -

Ma reggel indult az eMag Black Friday akciója, melyet idén először rendezetett meg hazánkban a webáruház. Már az első két órában több mint 60 ezer látogató rohamozta meg az oldalt egyidőben.

Tovább

BCONSHOP app: testreszabott akciók a megfelelő helyen és időben

2014. november 20. -

Már elérhető a magyar fejlesztésű BCONHUNT platform, illetve annak első applikációja, a BCONSHOP mobilalkalmazás. A legújabb technológiai megoldásokra épülő mobilmarketing-alapú vásárlásösztönző rendszer egyszerre nyújt megoldást a kiskereskedelmi szereplők, illetve a vásárlók megváltozott igényeire.

Tovább