Szűrés

A(z) all-in-one PC kulcsszót tartalmazó cikkek

Új Dell asztali PC – OptiPlex 3011 All-in-One

2013. július 1. -

A Dell bemutatta az OptiPlex 3011 All-in-One PC-t, amely többek között integrált webkamerával, mikrofon- és headset-bemenettel rendelkezik. A számítógéphez vezeték nélküli billentyűzet is csatlakoztatható, a belső és külső USB-portokon kívül pedig két további, könnyen hozzáférhető USB-port is található a gép oldalán.

Kulcsszavak: Dell, PC, all-in-one PC
Tovább

Új Latitude laptopok és OptiPlex gépek a Delltől

2012. június 22. -

A Dell bejelentette az üzleti célú Latitude laptopok és OptiPlex asztali számítógépek új portfolióját. Az új modellek kiemelkedő teljesítményt, magas szintű adatvédelmet és felügyeletet, hosszú üzemidőt, valamint fejlett kapcsolódási lehetőségeket biztosítanak a felhasználók számára a belépő szinttől a prémium kategóriáig.

Tovább

IdeaPad YOGA: az Ultrabook és a tablet fúziója a 4-in-1 élményért

2012. január 13. -

A Lenovo a CES során bejelentette az IdeaPad YOGA-t, az iparág első többcélú, 360 fokban körbeforgatható és áthajtható kijelzővel rendelkező notebookját. Az eszköz igazi 4-in-1 számítógép: könnyen használható, akár egy tablet, funkcionalitását az Ultrabooktól kölcsönzi, miközben négy különböző használati módot kínál. A vállalat szintén bemutatta az iparág legvékonyabb All-in-One PC-jét, a mindössze 24,5 mm vastagságú IdeaCentre A720-at.

Tovább