Szűrés

A(z) animáció kulcsszót tartalmazó cikkek

Megjelent a Bogyó és Babóca: A szivárvány interaktív iPad mesekönyv

2013. május 30. -

Bogyó és Babóca: A barátság című iPad mesekönyv után, most már a Bogyó és Babóca: A szivárvány című történet is elérhető interaktív iPad alkalmazás formájában. Bartos Erika elsöprő sikerű mesekönyv-sorozatának eredeti történetét a gyerekek egy teljesen új, animált, interaktív bábjáték formában élvezhetik Ónodi Eszter narrációjában és az Alma Együttes zenei kíséretében. A médiavállalat által készített digitális mesekönyvek forgalma egy év alatt meghatszorozódott.

Tovább

Videókon kelt életre a Windows 8

2013. február 7. -

Közel 100 beérkezett videóból az „Ezt úgysem hiszitech” című alkotás nyerte a Microsoft „Meséltech. Beleszövitech. Nyertech.” elnevezésű pályázatát. Ennek keretében a beküldőknek saját készítésű animációval, filmmel vagy zenével kellett bemutatniuk, milyen lenne a számítógépük, ha életre kelne bennük az alkotók saját világa.

Tovább

Dühös madarak a TV-képernyőn is

2012. április 5. -

A népszerű Angry Birds fejlesztőjének animációs vezetője bejelentette, hogy a dühös madarakkal hamarosan a TV képernyőjén is találkozhatnak a rajongók, ugyanis egy animációs rövidfilmsorozat készül a játékról.

Tovább