Szűrés

A(z) billentyűzet kulcsszót tartalmazó cikkek

Genesis Thor 660 – vezeték nélküli mechanikus TKL billentyűzet

2022. április 3. -

A Genesis Thor 660 egy mechanikus billentyűzet, amely nemcsak vezetékes eszközként, hanem vezeték nélküli Bluetooth egységként is működik. Ideális azok számára, akik szeretik, ha a felhasználás szabadságát nem határolja be az USB vezeték hossza.

Kulcsszavak: billentyűzet, Genesis
Tovább

Samsung Smart Keyboard Trio 500

2021. július 12. -

A mobilközpontú hétköznapokban általánossá vált az otthoni tanulás és a távmunka. Azok számára, akik a hatékonyabb, fizikai billentyűzeteket használnák, de nem szívesen hordanak mindenhová laptopot, a könnyű Samsung Smart Keyboard Trio 500 lehet az ideális megoldás. A letisztult kialakítású, keskeny billentyűzet remekül elfér egy kisebb táskában és egyszerre akár több eszközhöz is csatlakoztatható, a gyorsbillentyűknek köszönhetően pedig remekül használható multitasking környezetben is. 

Kulcsszavak: Samsung, billentyűzet
Tovább

Új gaming kiegészítők az AOC-tól

2021. május 25. -

Az AOC kibővíti új gaming kiegészítők termékkategóriáját, amelyet először márciusban vezetett be a piacra a GH200 és a GH300 headsetekkel. Mostantól a termékcsaládot új gaming perifériák teszik még tökéletesebbé: egerek, valódi mechanikus és mechanikus érzetű billentyűzetek és egérpadok. A különböző típusú felhasználói igényeknek való megfelelés érdekében az új termékek három szegmensbe sorolhatók be: a kompetitív esport-szintű AGON 700 sorozat, a középkategóriás 500 sorozat és a belépő szintű 200 sorozat. Az új kiegészítők megnyitják a lehetőséget arra, hogy a közeljövőben további termékekkel bővüljön ez a kategória. 

Tovább

A Razer teljes mozgásszabadságot biztosít új termékeivel

2020. szeptember 24. -

A Razer bejelentette az új Razer BlackShark V2 Pro, DeathAdder V2 Pro és BlackWidow V3 Pro termékek megjelenését, melyekkel a cég a legmodernebb játékteljesítményt, valamint teljes mozgásszabadságot nyújtó, csúcskategóriás, vezeték nélküli periféria-flottát hoz létre. A játékosok most már akadálytalanul, kábelek nélkül élvezhetik kedvenc játékaikat, mivel a Razer HyperSpeed vezeték nélküli technológia stabil és gyors kapcsolatot biztosít.

Tovább