Szűrés

A(z) csevegőprogram kulcsszót tartalmazó cikkek

A Viber bemutatja a csoportos videóhívások funkciót

2020. május 13. -

A Rakuten Viber hamarosan bemutatja a Group Video Calls funkciót, amely akár 20 fő számára, időkorlát nélkül teszi lehetővé az egyidejű videóhívást. A Group Audio Calls funkció sikere inspirálta a Vibert, hogy a videós hívásokat is hozzáadja a kínált lehetőségekhez. 

Tovább

A Viber növeli a biztonsági szintet

2020. április 22. -

A Rakuten Viber egyszerű kommunikációt biztosító üzenetküldő alkalmazásában mostantól „eltűnő üzeneteket” is használhatunk. A korábban csak titkos csevegésekben használt funkció április 22-től válik elérhetővé az általános üzenetváltásokban.  

Tovább

Négyszeresére nőtt a hívások száma a Rakuten Viberen

2020. április 8. -

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja növelte alapvető funkcióinak kapacitását, és számos új kezdeményezést indított az összetartozás és a pozitív hozzáállás jegyében a COVID-19 járvány globális kitörése óta. Ezek a fejlesztések és törekvések a használat kiugró növekedését eredményezték világszerte.

Tovább

A hamis hírek ellen harcol a WHO és a Rakuten Viber

2020. március 31. -

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Rakuten Viber a mai napon bejelentette legújabb partnerségét - a COVID-19-ről szóló téves információk leküzdésére egy interaktív, többnyelvű chatbotot hoztak létre, amely világszerte elérhető. A bot célja a vírusról gyorsan terjedő hamis hírek és valótlan információk leküzdése.

Tovább