Szűrés

A(z) dokumentumkezelés kulcsszót tartalmazó cikkek

Okosítják a kis irodák nyomtatóit

2017. június 14. -

A napokban mutatta be a Xerox a legújabb, VersaLink modellcsaládhoz tartozó ConnectKey képes berendezéseit, a B7025-öt, a B7030-at, illetve a B7035-öt.  Ez a technológia áttörést hoz a dokumentumkezelés terén, mert a ConnectKey révén a hagyományos nyomtatók olyan okos, egymással összekapcsolódó munkahelyi asszisztensekké alakíthatóak át, amelyek elősegítik az üzleti vállalkozások fejlődését.

Tovább

Szupergyors hordozható üzleti szkennerek

2016. december 9. -

Az Epson két új, egyedülállóan gyors hordozható üzleti szkennert vezetett be a piacra. A WorkForce DS-310 és a DS-360W az üzletemberek számára hatékony dokumentumkezelést tesz lehetővé, akár útközben is. 

Tovább

Új kihívások előtt a magyar dokumentumkezelési piac

2016. március 21. -

Növekszik a magyar dokumentumkezelési piac, amely tavaly 61 millió amerikai dolláros (több mint 17 milliárd forint) forgalmat eredményezett. Bár a 2012-es válság előtti volumeneket még nem érték el a gyártók, de az elmúlt három évben folyamatosan bővült az eladott berendezések száma. A Xerox Magyarország stabilan őrzi pozícióit, és meghatározó szereplője a hazai piacnak, amelyet továbbra is az A/4-es gépek uralnak.

Tovább

Microsoft dokumentum-megosztás iPhone-ra és Windows Phone-ra

2011. december 19. -

A megújuló SkyDrive szolgáltatásnak köszönhetően a felhasználók minden eddiginél gyorsabban és praktikusabban rendezhetik dokumentumaikat és fényképeiket.

Tovább