Szűrés

A(z) felhőtechnológia kulcsszót tartalmazó cikkek

A Microsoft az 5G-t „felhősíti” a mobilszolgáltatókkal együttműködve

2022. március 5. -

A Microsoft a Mobil Világkongresszuson mutatta be, többek között az Azure for Operators új változatát, az Azure Operator Distributed Services-t, egy újgenerációs hibrid felhő platformot. Ez nagyobb automatizációt, rugalmasságot és skálázhatóságot, a döntési folyamatban és a működtetésben is felhasználható óriási adatmennyiséget, és az 5G hálózaton értékesíthető szolgáltatásokat kínál a mobilszolgáltatóknak.  

Tovább

A Zyxel felhőalapú hálózati megoldása, a Nebula bemutatja az 5G-kapcsolatot

2022. január 19. -

A Zyxel Networks bejelentette, hogy Nebula Cloud Networking megoldása mostantól az 5G kapcsolatot is támogatja, biztonsági szolgáltatásait pedig közvetlenül a hozzáférési pontokra is kiterjeszti.

Tovább

A PC is a felhőbe költözik – Microsoft Inspire 2021

2021. július 15. -

Cloud PC, a Teams-ből elérhető Dynamics 365 vállalatirányítási rendszer, újabb szoftverek  a Microsoft Viva platformon – többek között ezek voltak az idei Microsoft Inspire, a cég éves partnerkonferenciájának fontos bejelentései. A független szoftverfejlesztők az eseményen kiemelt figyelem övezte: ők a Microsoft Marketplace felületén speciális kedvezményekben, mentorált tréningekben, szaktanácsadásban és marketing támogatásban részesülnek, hogy hatékonyabban elérhessék célközönségüket.

Tovább

A világ első ügyfélszoftvere hibrid felhőalapú felügyelettel

2021. március 17. -

A Dell Technologies bemutatta a Dell Hybrid Client megoldást, amely megfelel az üzleti élet, a végfelhasználók és az informatikai részlegek folyamatosan változó igényeinek. A Dell Hybrid Client egy központilag menedzselt szoftver, amely azonnal üzembe helyezhető bizonyos Dell mobileszközökön és asztali számítógépeken, illetve amely hatékony munkavégzést és egységes élményt kínál az alkalmazottaknak. A világ első olyan ügyfélszoftvereként, amely hibrid felhőalapú felügyelettel rendelkezik, gyors hozzáférést biztosít az alkalmazásokhoz és adatokhoz a világ bármely pontján – nyilvános vagy privát felhőben, vagy akár a felhasználó eszközén.*

Tovább