Szűrés

A(z) frissítés kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung négy évig biztosítja a frissítéseket egyes Galaxy okoseszközökre

2022. február 11. -

A Samsung a lehető legjobb, biztonságos felhasználói élmény érdekében mostantól négy generáción keresztül elérhetővé teszi a One UI és Android rendszerfrissítéseket egyes Galaxy okoseszközökön.  

Tovább

Örömhír a gémereknek!

2021. november 29. -

A gémerek felé idén vállalt elkötelezettségének részeként a Panasonic bejelentette, hogy firmware-frissítést ad ki, amely a változó képfrissítési rátát (VRR) és a magas képfrissítési rátát (HFR) is támogatja 4K2K felbontás mellett. Az új firmware 60 Hz-ig támogatja a Dolby Vision VRR-t is. A Panasonic televíziók lenyűgöző HDMI 2.1 játékélményt nyújtanak a Panasonic egyedi minőségű és pontosságú képeivel.

Tovább

A felhőalapú Zyxel Nebula új firmwire frissítést kapott

2021. április 12. -

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhő alapú üzleti és otthoni hálózati megoldások szállítója, bejelentette, hogy az USG FLEX Firewall sorozata is bekerül az átfogó Nebula Felhő Hálózati megoldásába. Az újonnan kiadott ZLD5.0 firmware-verzióval felszerelve a megoldással a kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé válnak az intelligens hálózati biztonsági képességek.

Tovább

Új élményeket hoz a One UI 3.1 frissítés

2021. március 6. -

A Galaxy S20 sorozat (Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, S20 FE) és a Note20 sorozat (Galaxy Note20, Note20 Ultra) készülékein, valamint a Galaxy Z Fold2 és Galaxy Z Flip eszközökön is elérhetővé válik a One UI 3.1 szoftverfrissítés. Az új rendszer elsőként a Galaxy S21 5G széria tagjaival mutatkozott be, most pedig további készülékekre is elhoz olyan kamerafejlesztéseket és funkciókat, amelyek megkönnyítik a látványos fotók és videók rögzítését. Az új lehetőségekkel a felhasználók még többet hozhatnak ki Galaxy okostelefonjukból. 

Tovább