Szűrés

A(z) fényképezés kulcsszót tartalmazó cikkek

Kompakt, nagy rekesznyílású objektívet adott ki a Sony

2024. február 23. -

A Sony örömmel jelenti be az új kompakt, 35 mm-es, full-frame kompatibilis α (Alpha) E-bajonettes objektívjét, az FE 24-50mm F2.8 G standard zoomot, amely a teljes zoomtartományban F2,8 maximális rekeszértékkel rendelkezik. Kicsi és könnyű teste ellenére eléri a nagy felbontású teljesítményt és a gyönyörű bokeh-t, amely egy nagy rekesznyílású, F2,8-as G objektívtől elvárható. A 24 mm-től 50 mm-ig terjedő gyújtótávolságot fed le, így az állóképektől, például a mindennapi pillanatképektől és portréktól kezdve a videókészítésig minden megörökíthető, mindezt kiváló minőségben, de olyan kialakítással, amely a legkisebb táskában is könnyedén elfér.

Tovább

Képes vagy rá! – Eredményt hirdettek a MediaMarkt fotópályázatán

2024. február 12. -

Ünnepélyes díjátadó keretein belül kihirdették a MediaMartk 8. alkalommal megrendezett fotópályázatának nyerteseit, és megnyitották a legjobb fotókból készült kiállítást a Fővárosi Szabó Ervin könyvtárban. A neves fotóművészekből álló zsűri több mint 10 000 pályázat közül választotta ki a legjobbakat.

Tovább

Dinamikus pillanatok megörökítése nagy mozgékonysággal és kiváló képminőséggel

2023. november 9. -

A Sony örömmel jelenti be a világ legkönnyebb 300 mm-es teleobjektívjét, a G Master FE 300mm F2.8 GM OSS-t. Ez a 35 mm-es, teljes képkockás α (Alpha) E-bajonettes objektív F2.8 maximális rekeszértékkel rendelkezik.

Tovább

A Sony bemutatja az Alpha 9 III kamerát

2023. november 9. -

A Sony bemutatta az úttörő új Alpha 9 III (α9 III) kamerát, amely a világ első full-frame globális záras képérzékelőjével van felszerelve.

Tovább