Szűrés

A(z) fényképezőgép kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt a Nikon legújabb tükör nélküli fényképezőgépe

2023. szeptember 20. -

A Nikon ma bejelentette a legújabb teljes képkockás, FX-formátumú tükör nélküli fényképezőgépét, amelyben az örökség ihlette kialakítás fejlett technológiával és a kimagasló teljesítménnyel találkozik. Ez a Z f. Az ikonikus FM2 által inspirált fényképezőgép ugyanolyan jól néz ki, mint amilyen jó érzés kézben tartani. 

Kulcsszavak: fényképezőgép, Nikon
Tovább

Lumix G9II: Örökítse meg az egyedi pillanatot!

2023. szeptember 18. -

A Panasonic büszkén mutatja be a LUMIX G9II digitális tükör nélküli fényképezőgépet, amely új képérzékelővel és PDAF (Phase Detection Auto-Focus) technológiával rendelkezik. A LUMIX G9II az első olyan fényképezőgép a mikró négyharmados LUMIX G sorozatban, amely PDAF technológiát vonultat fel.  

Tovább

A legmodernebb kép- és videórögzítéssel érkezik a Sony két új kamerája

2023. augusztus 30. -

A Sony bejelenti az α7C szériájának két új, kompakt, full-frame, cserélhető objektíves kameráját, az Alpha 7C II és Alpha 7C R modelleket.

Tovább

Ha már unja az Insta-filtereket, a Vateráról olcsón lehet egy analóg fényképezőgépe!

2023. július 25. -

Bár az okostelefonok korában a digitális fényképezőgépek piaca folyamatosan szűkül, a Vaterán egyre erősödik a hagyományos analóg fényképezők forgalma. Egyedisége miatt a filmes fotózás reneszánszát éli, így nem csak az instant papírképes élményt nyújtó Instax/Polaroid gépeket keresik a felhasználók, a bonyolultabb kezelés régi, manapság olcsón beszerezhető NDK vagy szovjet gyártmányú filmes gépek is népszerűek. A Vatera tanácsai szerint egyedül a negatívfilmből érdemes új termékre költeni, a jó minőséghez ugyanis elengedhetetlen a friss állapotú nyersanyag megléte.

Tovább