Szűrés

A(z) hangszóró kulcsszót tartalmazó cikkek

Januárban érkezik az új zenélő állólámpa

2022. december 11. -

Három évvel a közös együttműködésből született első termékek megjelenését követően, az IKEA és a Sonos bemutatja az új SYMFONISK állólámpa-hangszórót, amellyel még közelebb kerülhet egymáshoz a hangtechnika és a lakberendezés.

Kulcsszavak: hangszóró, Sonos, IKEA
Tovább

Itt a Sony X-széria leghangosabb és legerősebb vezetéknélküli hangsugárzója

2022. szeptember 15. -

A Sony bejelentette az új SRS-XV900 készüléket, a vezeték nélküli hangsugárzók X-szériájának legerősebb és leghangosabb Bluetooth-bulihangszóróját. A termék a "LIVE LIFE LOUD" koncepció részét képezi, amely a zene szerelmeseinek kínál izgalmas élményt világszerte. Az életet érdemes maximális hangerőn élni – most a Sony új SRS-XV900 hangszórójának tiszta, gazdag hangzásával pedig minden pillanatból a legtöbbet hozhatjuk ki.

Kulcsszavak: Sony, hangszóró
Tovább

Terméktervezési díjakat kapott a TP Vision

2022. április 10. -

Ismét rangos szakmai elismerésben részesült a TP Vision elkötelezettsége az európai formatervezés iránt: a vállalat Philips márkájú TV- és audio termékei négy díjat nyertek a 2022-es Red Dot Awardson, a dizájn világának legtekintélyesebb eseményén.

Tovább

Kiváló hangzással érkeznek a Sony autós hangrendszerei

2022. február 21. -

A Sony bejelentette a prémium kategóriás Mobile ES autós mélynyomó, hangszóró és erősítő termékcsalád legújabb tagjait, köztük az XS-W122ES, XS-W124ES, XS-163ES, XS-692ES, XM-5ES, XM-4ES és XM-1ES modelleket. A kiváló minőségű hangzással és a zökkenőmentes használhatósággal a Sony legújabb autós hangrendszere nagyszerű élményt nyújt. A páratlan akusztikára, nagyobb teljesítményre és elképesztő tisztaságra tervezett új termékek az autóban használt hangrendszerek* egy magasabb színvonalát képviselik.

Tovább