Szűrés

A(z) kiállítás kulcsszót tartalmazó cikkek

A robotok veszik át az uralmat a budapesti ÁRKÁD-ban február végén

2019. február 16. -

Február utolsó hétvégéjén minden a robotokról fog szólni a budapesti ÁRKÁD-ban. Február 21. és 24. között ugyanis egy robotika kiállítás lesz megtekinthető a bevásárlóközpontban, ahol számos érdekesség várja a legújabb technológiák rajongóit. 

Tovább

Projektorokkal erősít az Epson

2019. február 7. -

Az Epson fix telepítésű választéka három új, felhasználóbarát, kompakt és könnyen kezelhető lézerprojektorral, a felső kategóriában pedig a 30 000 lumenes EB-L30000U készülékkel bővült az idei ISE kiállításon. 

Tovább

Futurisztikus LG kijelzők a 2019-es ISE kiállításon

2019. február 5. -

Az LG Electronics (LG) a 2019-es, amszterdami Integrated Systems Europe (ISE) szakkiállításon, február 5. és 8. között mutatja be legújabb kereskedelmi kijelzőit. Az LG átlátszó OLED-kijelzőivel és változatos LED-termékeivel bármilyen tér lenyűgöző digitális környezetté alakítható át, a kijelzők által kínált üzleti szolgáltatások mindegyikét az ügyfelek igényeihez igazítva.

Tovább

Bezárt a világ legjelentősebb innovációs seregszemléje

2019. január 14. -

Gyakorlatilag épp ötven éve - 1968. december 9-én - a Stanford Research Institute (SRI) mérnöke, Doug Engelbart, az Augmentation Research Center vezetője tartott egy előadást a nagyhírű San Francisco-i Civic Auditóriumban, úgy ezer hallgató előtt. A másfél órás prezentáció során Engelbart bemutatta az új terméküket, a Mouse-t - aminek a segítségével több komputer programot lehetett egyszerre futtatni - úgynevezett Windsows-on, ablakokon keresztül. Az előadás végen feltette a retorikai kérdést: mi lenne, ha adnának minden dolgozónak egy komputert, ami "csak neki van bekapcsolva” egész nap?

Tovább