Szűrés

A(z) meghajtó kulcsszót tartalmazó cikkek

Ezért éri meg adatközponti meghajtót használni

2023. augusztus 17. -

A Google nemrég megjelent környezetvédelmi jelentése jól mutatja, hogy a globális klímaváltozás hatására az adatközpontok hűtése egyre jelentősebb erőforrásokat emészt fel, ami súlyos vízfelhasználási problémákhoz vezet. 

Tovább

Miért éri meg NVMe SSD-re váltani?

2023. április 25. -

Az adattárolás területén nemrég még a SATA (Serial Advanced Technology Attachment) volt az uralkodó protokoll, amely a hagyományos SSD-kel és merevlemezekkel működött együtt, azonban mára a piac elmozdult egy új típusú technológia felé. Hamarosan az NVMe (Non-Volatile Memory Express) meghajtók jelentik majd az új etalont az elérhető legnagyobb adatátviteli sebesség szempontjából. A kompatibilis eszközökbe telepített NVMe SSD-k jelentősen gyorsabbak a SATA SSD-khez képest, és összességében véve javítják a kliensrendszerek teljesítményét. Ha csere helyett inkább frissítjük az asztali gépeket vagy a laptopokat, a költségek töredéke mellett fejleszthetjük a rendszereket.

Tovább

Szakértői tanácsok SSD választásához

2023. március 3. -

A jelenlegi gazdasági helyzetben a vállalatok számára kritikus fontosságúvá vált, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a már kiépített rendszereikből. Emiatt érdemes rendszeresen megvizsgálniuk, hogy a meglévő IT-megoldások mennyire hatékonyan szolgálják az üzleti célok elérését. 

Tovább

Megjelent a Kingston első hardveresen titkosított, C-típusú csatlakozós USB-meghajtója

2023. január 5. -

A memóriatermékek és -technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. leányvállalata, a Kingston Technology Europe Co LLP visszatért Las Vegasba, hogy bemutassa legújabb kínálatát és 2023-ban megjelenő termékeit. Legyen szó bármilyen iparágról, felhasználási területről vagy ügyfélről, a Kingston továbbra is piacvezető, díjnyertes, nagy teljesítményű termékeket kínál.

Tovább