Szűrés

A(z) mikrofon kulcsszót tartalmazó cikkek

A Sony bemutatja a vlogoláshoz tökéletes ECM-G1 puskamikrofonját

2022. július 21. -

A Sony bemutatja új, kisméretű és pehelykönnyű ECM-G1 mikrofonját, amely kiváló minőségű hangrögzítéssel javítja a videófelvételek minőségét. A környezeti hangok kiszűrésével és a tiszta frontális hanggyűjtéssel a felhasználók kivételes hangminőséget élvezhetnek a tartalmak rögzítésekor.

Tovább

A Sony két új mikrofont mutatott be

2021. március 10. -

A Sony a mai napon két új terméket jelentett be: az ECM-W2BT multifunkciós aljzattal kompatibilis vezeték nélküli mikrofont és ECM-LV1 kompakt sztereó csíptethető mikrofont. Az ECM-W2BT vezeték nélküli mikrofon kiváló minőségű hangfelvételt biztosít alacsonyabb zajszinttel és stabil csatlakozással, különösen, ha az ECM-LV1 sztereó csíptethető mikrofonnal és a Sony egyik digitális kompatibilitással rendelkező kamerájával párosítva. 

Tovább

Alakítsd át játékarénádat a Razer legújabb, izgalmas, rózsaszín termékeivel

2019. január 30. -

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája bemutatta legújabb, nagy teljesítményű gamer eszközeit és kiegészítőit, amelyek megkapták a népszerű Quartz Pink „kezelést”.

Tovább

Mikrofon problémákra panaszkodnak a Nexus 6P felhasználók

2015. november 23. -

Úgy tűnik, nincs teljesen minden rendben a Huawei gyártotta Nexus 6P modellel. Többen is jelezték, hogy az eszköz mikrofonjával gondok vannak.

Tovább