Szűrés

A(z) nyereményjáték kulcsszót tartalmazó cikkek

Érezz rá az ívre és nyerj egy LG G Flex2 mobilt!

2015. március 10. -

Az LG "Keresd az ívet” című fotópályázatán ívet, vagy íveket ábrázoló fotókkal lehet indulni, a nyeremény egy különleges, ívelt G Flex2 mobiltelefon és tíz LG ajándékcsomag. A március 10-től 31-ig tartó pályázat képeit Soós Bertalan fotós és az LG Magyarország munkatársai bírálják el.

Tovább

Milliót érhet egy kép a Telenornál

2014. február 19. -

A Hipernet 4G egyedülállóan magas sebességéhez kötődik a Telenor új nyereményjátéka, amelynek fődíja egymillió forint, három további szerencsés nyertese pedig egy Porsche-tesztvezetésen élheti át a gyorsaság élményét. A játékban Hipernet 4G matricával vagy háttérképpel rendelkező mobilkészülékeket ábrázoló fotókkal és személyes portréképekkel (selfie) lehet indulni.

 
Tovább

Játszva nyerhetsz egy Galaxy S4-et – Asphalt 7 bajnokság vár pénteken az Alleeban

2013. július 3. -

A Samsung pénteken Asphalt 7 bajnokságra várja a játék szerelemeseit, akik a Cinema City Allee mozivásznain versenghetnek egymással a Samsung Galaxy S4 készülékek segítségével. A legügyesebb versenyző nyereménye nem más lesz, mint egy Galaxy S4 mobil.

Tovább

50 milliárd letöltés az AppStore-ban

2013. május 17. -

Véget ért a harc: magvan a 50 milliárdodik letöltő, vagyis az ismételt letöltéseket és a frissítéseket leszámítva ennyi alkalommal töltöttek le alkalmazásokat a felhasználók. A szerencsés pedig ajándékutalványban részesült.

Tovább