Szűrés

A(z) okosszemüveg kulcsszót tartalmazó cikkek

Milyen a szemüveg, ha okos?

2021. október 12. -

Fotót készít, videózni képes, podcastot hallgathatunk vele, és még mobilhívásainkat is fogadhatjuk. Itt az első, hétköznapi kinézetű okosszemüveg.

Tovább

Intelligens eszköz okos funkciókkal, szemüvegbe építve

2021. szeptember 16. -

A világ vezető technológiai nagyvállalata, a Xiaomi ma bejelentette, hogy elkészült a Xiaomi Okosszemüveg – egy vadonatúj hordozható intelligens eszköz. A Xiaomi Okosszemüvegben egy képalkotó rendszer és szenzorok találhatók, amelyeket egy kényelmesen viselhető, mindennapos megjelenésű szemüvegbe építettek bele a tervezők MicroLED optikai hullámvezető képalkotó technológia alkalmazásával. Az eszköz mindössze 51 gramm és képes megjeleníteni üzeneteket és értesítéseket, hívásokat fogadni, navigálni, fotózni és szövegeket lefordítani – mindezeket, szó szerint, a szemünk láttára.

Kulcsszavak: Xiaomi, okosszemüveg
Tovább

A Lenovo bemutatja a ThinkReality A3-at

2021. január 12. -

A Lenovo ebben az évben is forradalmian új technológiai különlegességekkel érkezett a CES bemutatóira. Az újdonságok listáján szerepel többek között a ThinkReality A3 okosszemüveg is, amely minden bizonnyal az egyik legújabb fejlesztésű és legsokoldalúbb okosszemüvegként érkezik a piacra. A ThinkReality A3 elsősorban a vállalati szegmenst célozza meg és egy olyan átfogó digitális fejlődés része lesz, amely intelligens technológiájának köszönhetően garantáltan átalakulást hoz az üzleti életbe. 

Tovább

Már okosszemüvegen át érkezik a segítség

2020. augusztus 17. -

Forradalmasítja a virtuális technikai ügyfélszolgálatot az Epson új Moverio okosszemüvege: a kiterjesztett valóságon alapuló kommunikációs technológiának köszönhetően a szakemberek valós idejű, teljeskörű segítséget nyújthatnak ügyfeleiknek. Az okosszemüveg növeli az ügyfélszolgálatok teljesítményét és a cégek termelékenységét, hosszú távon pedig csökkentheti költségeiket és karbonlábnyomukat. 

Tovább