Szűrés

A(z) szórakozás kulcsszót tartalmazó cikkek

Több mint két héten át minden UPC Direct ügyfél élvezheti a FilmBox csatornáit

2018. október 8. -

Hét csatorna, több mint száz prémium film, sorozat és dokumentumfilm. A UPC Direct kódolatlan időszakkal jelentkezik minden ügyfele számára. A filmek és sorozatok szerelmesei, dokumentumfilm rajongók, de még a harcművészetek kedvelői is megtalálhatják kedvenc műsoraikat a FilmBox kódolatlan időszaka alatt egészen október 24-ig a UPC Directnél.

Tovább

JimJam gyermekcsatorna a Telekom kínálatában

2018. augusztus 7. -

A szeptemberre való hangolódás jegyében augusztusban a Telekom lakossági tévé előfizetői*  számára elérhető lesz a hó elején megújult arculattal és felfrissült tartalommal jelentkező JimJam gyermekcsatorna.

Tovább

Labdarúgó-világbajnokság: megváltoztak a szurkolói szokások

2018. július 17. -

A Telenor megvizsgálta a TV szolgáltatásában a labdarúgó-világbajnokság (vb) ideje alatt generált forgalmat, amelyből a döntő iránti érdeklődés mellett a legnépszerűbb mérkőzésre és a megváltozott szurkoló szokásokra is következtetni lehet.

Tovább

Világpremierek a Telekom áprilisi bónuszcsatornáján

2018. április 4. -

A legnépszerűbb sorozatok világpremierjeivel ajándékoz korlátlan moziélményt digitális tévéelőfizetőinek áprilisban a Telekom. A negyedik hónap bónuszcsatornája a sokszorosan díjnyertes AMC lesz, amely május másodikán déli tizenkét óráig díjmentesen elérhető lakossági IPTV-n, digitális kábel TV-n, SAT TV-n, valamint a TV GO-n. A csatornához minden lakossági tévéelőfizető hozzáférhet, az üzleti előfizetések, a Koktél, valamint a Közszolgálati csomagok kivételével.

Tovább